Prenos dobrih praks – ROAD3P

14.07.2023

V ponedeljek, 10. julija 2023, je na Zavodu za gradbeništvo Slovenije potekal dogodek z naslovom Prenos dobrih praks v okviru projekta “Razširimo Obzorja Ambiciozno in Dinamično s Podporo Projektnih Pisarn” (ROAD3P).

Kot predavatelji so dobre prakse delili doc. dr. Uroš Novak, dr. Alenka Mauko Pranjić, dr. Mateja Košir in izr. prof. dr. Andraž Legat.

Doc. dr. Uroš Novak je izvedel interaktivno delavnico na temo, kako pripraviti zmagovito prijavo. Dr. Alenka Mauko Pranjić je delila izkušnje s projekti v okviru programa Obzorje Evropa, dr. Mateja Košir je predstavila priložnosti periodičnih razpisov v okviru EIT RawMaterials, izr. prof. dr. Andraž Legat pa je delil zgodbo o poti do uspeha pri projektu FRISSBE. Po končanem dogodku je sledilo druženje udeležencev, na katerem smo se bolje spoznali, delili svoje izkušnje in razmišljanja.

To je bil prvi dogodek v okviru projekta ROAD3P. Del načrtovanih dogodkov v okviru projekta bo ponovno organiziral ZAG, del pa bodo organizirali konzorcijski partnerji. Sodelavci službe za projektno podporo vas bomo o bodočih dogodkih obveščali preko Novic službe za projektno podporo. Veselimo se prihodnjih srečanj.

 

Projekt FRISSBE je prejel sredstva Evropske unije iz naslova raziskovalnega in inovacijskega programa Horizon 2020 s pogodbo o dodelitvi sredstev št. 952395.

Delite, izberite platformo!

Sorodne novice