Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti

23.05.2022

Prehod v podnebno nevtralno družbo je ena izmed prioritet Evropske unije in sodobne družbe. Organizacije in strokovnjaki se s svojimi delom trudijo zasledovati zastavljene cilje in izvajajo projekte, ki se razvijajo v dobre prakse, za katere je potrebno, da postanejo slišane. Vabimo na konferenco LIFE IP CARE4CLIMATE, ki bo potekala v sredo, 8. junija 2022, v Austria Trend hotelu v Ljubljani.

Pridružite se nam in spoznajte najnovejše trende s področij trajnostne mobilnosti, zelene preobrazbe stavb, trajnostne in podnebju prijazne rabe zemljišč (LULUCF) ter trajnostne gradnje in zelenega javnega naročanja. Prisluhnite primerom domačih in tujih dobrih praks in se povežite z vodilnimi strokovnjaki na teh področjih. Izkoristite priložnost za sodelovanje v razpravah, ki bodo spodbudile razmišljanje in nas približale zastavljenim ciljem podnebne nevtralnosti.

Udeležba na konferenci, ki poteka v organizaciji Ministrstva za okolje in prostor ter agencije D’Agency, je brezplačna, potrebna pa je predhodna registracija.

Več o projektu LIFE IP CARE4CLIMATE lahko preberete TUKAJ.

Vse o konferenci je na voljo TUKAJ.

Delite, izberite platformo!

Sorodne novice