Vabilo na seminar: Demonstracija GEORIS tehnologije in mreženje

12.04.2024

Partnerji projekta GEORIS vas vljudno vabimo na predstavitev GEORIS tehnologije in mreženje – izobraževalni seminar, ki  bo potekal 24. aprila 2024 v prostorih SIJ Acroni na Jesenicah.

Veselimo se, da vam bomo lahko podali več informacij o projektu GEORIS, o tehnologiji geopolimerizacije, ki jo razvijamo, in proizvodnji tlakovcev iz sekundarnih surovin s postopkom geopolimerizacije kot alternativo cementnim izdelkom. Ti proizvodi imajo pomembne prednosti v primerjavi z obstoječimi na trgu, predvsem z okoljskega vidika ter njihovih tehničnih lastnosti. Udeleženci bodo imeli priložnost spoznati tehnologijo izdelave izdelkov na podlagi geopolimerizacije, prav tako pa bo to dobra priložnost za mreženje, razpravljali pa bomo tudi o možnosti prenosa te tehnologije v prakso.

Registracija

Prijave na dogodek sprejemamo do 15. aprila 2024. Program najdete tukaj in registracijski obrazec na povezavi https://forms.gle/Z5fVdeYiS52RfKme8.

Lokacija dogodka

  • SIJ Acroni d.o.o, upravna stavba
  • Cesta Borisa Kidriča 44
  • 4270 Jesenice

Praktični del demonstracije tehnologije – izdelava in polaganje tlakovcev bomo izvedli v upravni stavbi obrata Jeklarna. Za prevoz od upravne stavbe do lokacije prikaza tehnologije v praksi bo poskrbljeno. Dogodek bo delno možno spremljati tudi virtualno prek MS Teams platforme, povezavo bomo posredovali registriranim udeležencem.

Vsebina dogodka bo v slovenskem in angleškem jeziku brez prevoda. Za več informacij in morebitna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Dogodek se bo snemal (fotografija in video), posnetke bomo uporabili za promocijo projekta preko tiskanih medijev in spleta ter za namene poročanja. S prisostvovanjem na dogodku se udeleženci strinjajo s snemanjem. Kdor ne želi biti sneman, naj to lepo prosimo navede ob registraciji.

Z lepimi pozdravi,

Organizatorji GEORIS dogodka

 

 

Kontaktne osebe:                                                                                                                

 

Delite, izberite platformo!

Sorodne novice