Uspešen Dan odprtih vrat

24.10.2022

V četrtek, 20. oktobra 2022, je bilo pri nas od dopoldneva do večera zelo pestro! Po dolgem času smo za splošno javnost organizirali Dan odprtih vrat, ki je bil dobro obiskan. Program je vključeval vodene oglede po različnih lokacijah znotraj in zunaj naših prostorov.

Dan odprtih vrat na ZAG-u se je v štirih terminih in na dveh tematskih poteh odvijal na sedežu zavoda v Ljubljani in v dveh terminih v novem požarnem laboratoriju v Logatcu. Sočasno sta potekali še dve nagradni igri (nagrajenci foto nagradne igre bodo znani do četrtka, 27. oktobra 2022). Naši zaposleni so obiskovalcem poleg samega ogleda prostorov in raziskovalne opreme, pripravili še

  • demonstracijo 3D tiska,
  • kemijske poskuse,
  • virtualni sprehod skozi naprave,
  • ognjeni vrtinec,
  • merjenje lastne moči (ki je postala tudi mala tekma),
  • prikaz požara v naravi,
  • preskus toče na strehi …

Skupno je Zavod za gradbeništvo Slovenije obiskalo približno 100 ljudi, ki so prišli iz različnih organizacij in z različnih koncev Slovenije. Smo velik zavod, zato smo tudi zelo veseli, da so se dogodka udeležili nekateri naši zaposleni, ki so tako bolje spoznali delo svojih sodelavk in sodelavcev iz drugih oddelkov. Ob njihovi prisotnosti, predvsem pa neustrašni drži postavljanja vprašanj, je bilo vzdušje še bolj sproščeno. Ker fotografije povedo še več, vas vabimo spodaj k ogledu.

Hvala zaposlenim, ki so pomagali pri organizaciji, predvsem pa hvala vam, drage obiskovalke in obiskovalci, da ste prišli – brez vas vsega tega ne bi bilo.

Če se tokrat niste uspeli udeležiti našega lepega dogodka, nič zato. Spremljajte nas prek naše spletne strani ali na družbenih omrežij (Facebook, LinkedIn, Twitter).

Obljubimo, da bo še priložnosti!

Delite, izberite platformo!

Sorodne novice