Home/Zaposlitev/Iščemo Asistenta z doktoratom

Iščemo Asistenta z doktoratom

ZAG v okviru evropskega projekta FRISSBE, ki se ukvarja s požarnimi raziskavami in trajnostno gradnjo, išče asistentko oz. asistenta z doktoratom za polni delovni čas za obdobje 24 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Od kandidata/ke se pričakuje, da bo sposoben/a izvajati eksperimentalne, teoretične in/ali numerične raziskave na različnih področjih, ki so povezani s požarno varnostjo, poudarek pa bo na tistih področjih, ki bi lahko pozitivno vplivala na razvoj požarnovarnostnega inženirstva v Sloveniji. Ta lahko vključujejo, vendar niso omejena na vnetljivost materiala, delovanje gradbenih sistemov, protipožarne sisteme in celostno oceno požarne varnosti infrastrukture.

Kandidati/ke morajo v naslovu prijave navesti sklic ON80062 in naziv delovnega mesta »Asistent z doktoratom (H019001) – M/Ž«. Prijave naj bodo v angleškem jeziku in poslane na e-naslov: kadri@zag.si.

Rok za prijavo: 29. julij 2022

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani projekta ter pri FRISSBE ekipi in nosilcu katedre ERA Grunde Jomaas po elektronski pošti: grunde.jomaas@zag.si.

Kliknite TUKAJ za celoten opis delovnega mesta in več informacij.

Vse objave