Naš projekt FRISSBE zaposluje!

13.07.2022

ZAG v okviru evropskega projekta FRISSBE, ki se ukvarja s požarnimi raziskavami in trajnostno gradnjo, išče mlado raziskovalko oz. mladega raziskovalca za polni delovni čas za obdobje 36 mesecev.

Od kandidata/ke se pričakuje, da bo sposoben/a izvajati eksperimentalne, teoretične in/ali numerične raziskave na različnih področjih, ki so povezani s požarno varnostjo, poudarek pa bo na tistih področjih, ki bi lahko pozitivno vplivala na razvoj požarnovarnostnega inženirstva v Sloveniji. Ta lahko vključujejo, vendar niso omejena na vnetljivost materiala, delovanje gradbenih sistemov, protipožarne sisteme in celostno oceno požarne varnosti infrastrukture.

Kandidati/ke morajo v naslovu prijave navesti sklic ON51589 in naziv delovnega mesta »MLADI RAZISKOVALEC (H017002) – M/Ž«. Prijave naj bodo v angleškem jeziku in poslane na e-naslov kadri@zag.si.

Predviden čas zaposlitve je september 2022.

Rok za prijavo: 4. avgust 2022

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani projekta ter pri FRISSBE ekipi in nosilcu katedre ERA Grunde Jomaas po elektronski pošti: frissbe@zag.si.

Kliknite TUKAJ za celoten opis delovnega mesta in več informacij.

Projekt FRISSBE je prejel sredstva Evropske unije iz naslova raziskovalnega in inovacijskega programa Horizon 2020 s pogodbo o dodelitvi sredstev št. 952395.

Delite, izberite platformo!