Preverite prosta delovna mesta!

22.01.2024

ZAGNa Zavodu za gradbeništvo Slovenije (ZAG) redno objavljamo prosta delovna mesta na podstrani Zaposlitev. Kot javni raziskovalni zavod večinoma iščemo profile z naravoslovno izobrazbo, kot so gradbeništvo, strojništvo, fizika, kemija, geologija, biologija in sorodna področja, občasno pa potrebujemo koga z družboslovnih področij, kot so ekonomija, informatika, administracija in pravo.

 

 

 

Redna zaposlitev na ZAG-u
zaposlitev, ZAG

Trenutno imamo odprta tri različna delovna mesta:

  1. Samostojni strokovni sodelavec VII/2(II), v Službi za finance, računovodstvo in nabavo, rok za prijavo: 31. januar 2024
  2. Asistent z doktoratom v Laboratoriju za kamen, agregat in reciklirane materiale (Oddelek za materiale), rok za prijavo: 5. februar 2024
  3. Samostojni strokovni sodelavec VII/2(II) v Službi za razvojno-inovacijsko partnerstvo, rok za prijavo: 9. februar 2024
Kadrovske štipendije na ZAG-u

Hkrati imamo trenutno razpisanih 5 kadrovskih štipendij za študentke in študente za šolsko leto 2024/2025, na katere veljata še morebitna dodatek za učni uspeh in dodatek za bivanje. Izbrane kandidatke in kandidati bodo tako izkušnje pridobivali na Oddelku za konstrukcije ter na Oddelku za materiale ter se takoj po zaključenem izobraževanju redno zaposlili pri nas.

Zaradi tekočega usklajevanja bodo končne informacije o štipendiranju določene spomladi 2024, zato redno spremljajte našo spletno stran ali prenovljeno aplikacijo ŠRIPS-a.

Zakaj priti na ZAG?
  • Delovni čas je prilagodljiv in lahko se dela od doma.
  • Možno se je dodatno izobraževati.
  • Delo je zanimivo in dinamično (v laboratoriju in na terenu).
  • ZAG v sklopu certifikata Družbeno odgovoren delodajalec skrbi za sproščeno in vključujoče delovno okolje z raznimi internimi dogodki (piknik, novoletna zabava …).
  • Delo poteka v javnem raziskovalnem inštitutu s slovenskimi in mednarodnimi raziskovalci.
  • ZAG je neodvisni inštitut s sodobno opremo, vrhunskim znanjem, kakovostnimi storitvami in dolgoletno tradicijo.

Dosegljivi smo vam tudi v času, ko ni razpisanega nobenega delovnega mesta. Na vaše sporočilo na elektronski naslov kadri@zag.si ali na fizični naslov “Zavod za gradbeništvo Slovenije, Dimičeva 12, 1000 Ljubljana” bomo z veseljem odgovorili.