ZAG ekipa na sejmu Informativa 2024

23.01.2024

Minuli petek in soboto (19. in 20. januarja) je potekal že 15. karierni sejem Informativa. Ker na Zavodu za gradbeništvo Slovenije (ZAG) pogosto iščemo kadrovske okrepitve na različnih področjih, smo bili tudi letos del tega živahnega dogodka.

ZAG na Informativi 2024

Med obiskovalci je bilo daleč največ mlajše generacije, od osnovnošolcev do študentov. Tistim, ki so nas obiskali na razstavnem prostoru v dvorani C, smo z veseljem predstavili dejavnosti javnega raziskovalnega zavoda na širokem področju gradbeništva ter različne možnosti zaposlitev (redna zaposlitev, študentsko delo, kadrovske štipendije …).

Obiskovalci so si lahko ogledali, kako je biti raziskovalec na ZAG-u, videli zanimiv 3D tisk napisa ZAG, ugotavljali namen rezistografa, odgovarjali na nagradno vprašanje o številu vijakov, tisti pogumnejši in igre željni pa so znova lahko uživali v postavljanju (in podiranju) lesenega stolpa. Letošnji rekord v višini stolpa je 26 nadstropij.

ZAG so na sejmu predstavljali Luka Naumovski in Martin Capuder z Odseka za lesene konstrukcije na Oddelku za konstrukcije, ter Ema Kemperle in Tamara Želimorski, predstavnici Službe za odnose z javnostmi. Galerijo fotografij si oglejte spodaj.

Zaposlitev na ZAG-u

Na ZAG-u večinoma iščemo profile z naravoslovno izobrazbo, kot so gradbeništvo, inženirstvo, fizika, kemija, geologija, biologija in sorodna področja, a včasih potrebujemo koga z družboslovnih področij, kot so ekonomija, informatika, administracija in pravo. Prosta delovna mesta redno objavljamo na naši spletni podstrani Zaposlitev, trenutno so odprta tri!

Dosegljivi smo vam tudi v času, ko ni razpisanega nobenega delovnega mesta, in na vaše sporočilo na kadri@zag.si bomo z veseljem odgovorili.